• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

Пробиотиците ProLact в помощ на Краси Георгиев в Стъклената клетка
  • 10.05.2023

Пробиотиците ProLact в помощ на Краси Георгиев в Стъклената клетка

Ултрмаратонецът Краси Георгиев се затвори в стъклена клетка за 15 дни, в името на една много важна кауза – превенцията на зависимости сред младите. Екип от лекари и психолози постоянно следи състоянието му.

Още след първите дни на социалния експеримент, екипът му се обърна към ProLact. Заради големият стрес, на който е подложен, нивата на LDL холестерол и други показатели са били значително повишени. Специалистите в екипа му взеха решение спешно да приложат пробиотична терапия с ProLact.

Имаме и чудесна новина! Само след 5 дни прием на пробиотици ProLact, днес кръвните показатели на Краси Георгиев са в нормата!

В момента Краси Георгиев приема три пробиотика ProLact. Макар и затворен в стъклена клетка, той не спира да тренира и се включва в предизвикателства, които аудиторията му отправя в социалните мрежи. Съвсем наскоро измина 10 км на пътека и направи цели 1010 коремни преси, само за 12 часа! Затова екипът му избра пробиотична храна ProLact Sport, която съдържа милиарди живи бактерии и хидролизиран млечен протеин.

Към тях са добавени капсулите ProLact Sport+, обогатени с екстракт от родиола и жен-шен. Двата растителни екстракта, в комбинация с "добрите" бактерии, подпомагат организма при физическо и психическо натоварване, тонизират и подобряват концентрацията.

ProLact Relax+ са другите капсули, които Краси приема в момента. Те са обогатени с екстракт от жълт кантарион и пасифлора, който намалява времето за заспиване и удължава дълбоката фаза на съня.

Съвсем скоро се очаква лекарите и психолозите от екипа на експеримента да включат още два продукта на ProLact. Това са пробиотичната храна ProLact Max, която съдържа бленд от полезни бактерии и е произведена от органично козе мляко. ProLact Max ребалансира чревната микрофлора, подпомага имунитета и намалява "лошия" холестерол.

Скоро Краси ще опита и капсулите ProLact AntiStress+ с масло от лавандула, които подпомагат за намаляване на стреса и тревожността. Със сигурност ще му бъдат от голяма помощ в последните дни на експеримента.

"Стъклената клетка" цели да събере достатъчно научни данни за ефектите върху организма и психиката от социалната изолация. ProLact с гордост помага за експеримента. Силно вярваме, че Краси Георгиев ще се справи и вярваме в каузата, за която го прави.

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact